Släpp detaljerna – fokusera på målet!

Vi ska göra skillnad och helt enkelt tillföra värde och nytta för våra uppdragsgivare. Vi designar och projektleder allt från det lilla ledningsgruppsmötet på fem personer till det stora företagseventet med 19.000 besökare där vi förstärker det intryck du vill förmedla. Idag arbetar vi såväl nationellt som internationellt. Vi ser och förstår dina behov och önskemål. Träffsäkert, smidigt och med fastslagen budget har vi förmågan att ”lägga ribban rätt” för varje unikt projekt.

I mötet mellan människor använder vi oss av alla sinnen för att väcka nyfikenhet, skapa engagemang, aktivera deltagarna och förmedla en minnesvärd upplevelse. Vi vet hur ljud, ljus, design, film och många andra verktyg påverkar dina sinnen och ”sätter scenen”. Vi vet också betydelsen av ett vänligt leende eller en lugnande blick under såväl förberedelserna och genomförandet. Vi har koll och du kan känna dig trygg. Vi älskar att skapa intryck som ger avtryck!

Vi har gjort det för ICA, Cloetta, Crescent, Monark, Symantec, Sveriges Kommuner och Landsting, Saab Group, Securitas Direct, FMV, BillerudKorsnäs, SSAB och många, många fler. Och nu vill vi göra det för dig.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Helheten är viktig för oss. Därför erbjuder vi en mängd relevanta tjänster för just ditt evenemang eller möte.