Kombinera nytta och nöje på Mallorca

Uppdraget

Imponera fick totalansvaret för att arrangera en utlandskonferens i maj 2014 för ca 60 franchisetagare för välkänt varumärke inom säkerhetsbranschen. Förutom ett fullmatat konferensprogram så skulle konferensen även innehålla tid för diskussion och erfarenhetsutbyte. Vårt uppdrag var att ta fram förslag på destination/resmål samt skräddarsy ett konferensprogram inklusive kvällsaktiviteter.

Idén

Valet föll på den vackra ön Mallorca och Son Caliu Hotel Spa Oasis, där vi har god kännedom sedan tidigare och visste att det skulle passa målgruppen perfekt. Vi byggde en evenemangssajt för att enkelt kommunicera ut nödvändig information såsom rese- och logiinformation, anmälningsfunktion, programinnehåll etc. Informativt, effektivt och smidigt för alla parter.

Genomförande

Deltagarna anlände till konferenshotellet som var snyggt profilerat i uppdragsgivarens profil. Det skulle synas vilka som var på plats. Konferensen startades med en inspirerande introvinjett på storbilden och sedan rullade programmet igång. Vi valde att utnyttja utemiljöerna så mycket som möjligt under dagarna, allt från fikapauser till workshops vilket var oerhört uppskattat. Kvällens middag serverades på en mysig spansk restaurang, ett stenkast från hotellet. Sedan väntade ännu en ny dag med fullmatat konferensprogram innan det var dags att åka hem igen.

Resultatet

Det blev ett par uppskattade dagar där alla var nöjda med programmet och upplägget. Med ett deltagarrekord och god feedback efteråt så känner vi att vi ännu en gång valde rätt destination och upplägg till vår uppdragsgivare. God research, personliga erfarenheter av hotell/plats och ett bra samarbete resulterade i en mycket nöjd uppdragsgivare.