• 22 december 2017

  Imponera AB har delat sin video.

  Imponera AB
  Från oss alla till er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År. Nu checkar vi ut och tar lite ledigt samt laddar upp för ett spännande 2018 😀
  ... Visa merVisa mindre

  22 december 2017

  Imponera AB har lagt till en omslagsvideo. ... Visa merVisa mindre

  22 oktober 2017

  En imponerande vecka är över!

  Här är en liten kort sammanfattning på alla roliga och genomförda kunduppdrag i veckan:
  *På mässuppdrag i Düsseldorf för leverans och montering av en fin utställningsmonter.
  * En inspirerande seminariedag i Stockholm.
  * Roadshowturné med stopp i Karlskoga, Linköping, Gamleby och Huskvarna.
  * Två olika heldagskonferenser i Linköping i annorlunda lokaler.
  * Härlig avslutning på veckan med nyinvigning av "Lill Valla", Linköpings mest besökta lekpark. Ett event som lockade rekordmånga besökare i det fina höstvädret :)
  ... Visa merVisa mindre

 • Kombinera nytta och nöje på Mallorca

  Uppdraget

  Imponera fick totalansvaret för att arrangera en utlandskonferens i maj 2014 för ca 60 franchisetagare för välkänt varumärke inom säkerhetsbranschen. Förutom ett fullmatat konferensprogram så skulle konferensen även innehålla tid för diskussion och erfarenhetsutbyte. Vårt uppdrag var att ta fram förslag på destination/resmål samt skräddarsy ett konferensprogram inklusive kvällsaktiviteter.

  Idén

  Valet föll på den vackra ön Mallorca och Son Caliu Hotel Spa Oasis, där vi har god kännedom sedan tidigare och visste att det skulle passa målgruppen perfekt. Vi byggde en evenemangssajt för att enkelt kommunicera ut nödvändig information såsom rese- och logiinformation, anmälningsfunktion, programinnehåll etc. Informativt, effektivt och smidigt för alla parter.

  Genomförande

  Deltagarna anlände till konferenshotellet som var snyggt profilerat i uppdragsgivarens profil. Det skulle synas vilka som var på plats. Konferensen startades med en inspirerande introvinjett på storbilden och sedan rullade programmet igång. Vi valde att utnyttja utemiljöerna så mycket som möjligt under dagarna, allt från fikapauser till workshops vilket var oerhört uppskattat. Kvällens middag serverades på en mysig spansk restaurang, ett stenkast från hotellet. Sedan väntade ännu en ny dag med fullmatat konferensprogram innan det var dags att åka hem igen.

  Resultatet

  Det blev ett par uppskattade dagar där alla var nöjda med programmet och upplägget. Med ett deltagarrekord och god feedback efteråt så känner vi att vi ännu en gång valde rätt destination och upplägg till vår uppdragsgivare. God research, personliga erfarenheter av hotell/plats och ett bra samarbete resulterade i en mycket nöjd uppdragsgivare.