• 22 december 2017

  Imponera AB har delat sin video.

  Imponera AB
  Från oss alla till er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År. Nu checkar vi ut och tar lite ledigt samt laddar upp för ett spännande 2018 😀
  ... Visa merVisa mindre

  22 december 2017

  Imponera AB har lagt till en omslagsvideo. ... Visa merVisa mindre

  22 oktober 2017

  En imponerande vecka är över!

  Här är en liten kort sammanfattning på alla roliga och genomförda kunduppdrag i veckan:
  *På mässuppdrag i Düsseldorf för leverans och montering av en fin utställningsmonter.
  * En inspirerande seminariedag i Stockholm.
  * Roadshowturné med stopp i Karlskoga, Linköping, Gamleby och Huskvarna.
  * Två olika heldagskonferenser i Linköping i annorlunda lokaler.
  * Härlig avslutning på veckan med nyinvigning av "Lill Valla", Linköpings mest besökta lekpark. Ett event som lockade rekordmånga besökare i det fina höstvädret :)
  ... Visa merVisa mindre

 • HSB – Utmärkelsen Svensk Kvalitet

  Uppdraget

  HSB Östergötland skulle motta Utmärkelsen Svensk Kvalitet för sitt föredömliga Kvalitetsarbete. Prisutdelare var H.M. Konung Carl XVI Gustaf. Förutom ceremonin så skulle HSB Östergötlands verksamhet samt de senaste projekten visas upp och de ca 300 inbjudna gästerna skulle erbjudas en rundvandring i det blivande bostadsområdet Parkstaden.

  Idén

  Mitt i HSB Östergötlands blivande bostadsområde Parkstaden ligger Cupolen där det beslutades att ceremonin och eventet skulle äga rum. Programmet skulle synkas på minuten så att konungens besök och gästernas rundvandring kunde genomföras smidigt. Utöver detta ville vi skapa goda möjligheter för media att dokumentera och ta del utav dagen.

  HSB_USK_1024x535

  Genomförandet

  Gästerna, som bestod av anställda på HSB Östergötland samt näringslivsrepresentanter i Östergötland, möttes av en utställning med fyra tidstypiska och realistiska rum som hade byggts upp, inspirerade av 40-, 60-, 90- och 2010-tal. I varje rum beskrevs HSBs verksamhet, hur hemmet har sett ut och upplevts av de boende under dessa årtionden. Gästerna kunde även ta del av en mindre utställning om Utmärkelsen Svensk Kvalitet och stora delar av lokalens interiör var inklätt med 3D bilder på nyproduktionen i Parkstaden. Under tiden som gästerna tog del av detta så besökte H.M. Konung Carl XVI Gustaf de nybyggda radhusen i området.
  Därefter erbjöds gästerna en rundvandring i Parkstaden samtidigt som H.M. Konung Carl XVI Gustaf tog del av utställningen innan ceremonin.
  Ceremonin genomfördes med pompa och ståt inför stolta medarbetare och gäster som fick ta del av tal och musik innan en god trerätters lunch serverades. Hela dagen dokumenterades av ett filmteam och en fotograf.

  HSB_USK_1024x595

  Resultat

  Det var en uppskattad dag för både gäster och anställda som fick möjligheten att fira sitt hårda arbete och vad de hade åstadkommit tillsammans.

  Noggrann planering i kombination med passion och engagemang i förberedelserna av utställningen, som togs fram bara veckor innan ceremonin, resulterade i mycket nöjda uppdragsgivare.